Меню
Приклад
ВІВТОРОК 19 березня 2024 року |
Вихід страви (грам) |
Алергени | ||
1-4 років |
4-6(7)р. |
|||
СНІДАНОК |
Сирний пудинг |
95/100 |
135 |
ЗП,МП,Л,Я |
Соус сметанно-ягідний | 30/18/20 | 35/25 | МП,Л | |
Йогурт | 100 | 140 | МП,Л | |
ОБІД |
Салат вітамінний з відварними овочами та цвітною капустою | 50 | 75 | |
Суп-пюре квасолевий з відварним яйцем | 150/0,5 | 200/0,5 | Г,МП,Л,Я | |
Каша пшенична | 90 | 110 | ЗП,Г,МП,Л | |
М*ясні крученики фаршировані морквою | 50 | 65 | ||
Компот із цитрусових | 150/155 | 180 | ||
Хліб цільнозерновий | 28 | 28 | ||
ВЕЧЕРЯ |
Буряк тушкований |
30 |
40 |
МП,Л,Г |
Чахохбілі з курятини | 32/45 | 43/60 | Г | |
Чай липовий | 150 | 180 | ||
Хліб цільнозерновий | 25 | 25 | ||
Каша рисова | 80 | 100 | ЗП | |
Мандарини | 45 | 55 |
АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;
К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.